Nieuws

Crowdfund-actie succesvol afgerond! 09 mei 2022

Crowdfund-actie succesvol afgerond!

We hebben het gehaald! Holland Baroque is heel blij met alle donaties voor de Kathedrale Koorschool in Paramaribo. We hebben het streefbedrag gehaald, maar giften zijn natuurlijk nog altijd welkom. Hoe meer geld we kunnen meenemen naar Suriname, hoe mooier de muziekzaal zal worden.
Bouw mee in Paramaribo! 31 maart 2022

Bouw mee in Paramaribo!

Holland Baroque start een crowdfund-actie voor de School voor Jong Talent in Paramaribo. Wij hebben ons ten doel gesteld om via deze crowdfund-actie 10.000 euro in te zamelen. Kunnen we ook op u rekenen?
Minne 18 maart 2022

Minne

Nieuw album: Minne. Verrassende interpretaties van eeuwenoude klanken. Welkom in de wonderlijke wereld van orewoet, minne en beminnen.
Steun onze musici 25 januari 2022

Steun onze musici

Het online concert 'Minne' wordt u gratis aangeboden. Als blijk van waardering kunt u onze musici steunen met een eenmalige gift.
Holland Baroque in gesprek met staatssecretaris Gunay Uslu 17 januari 2022

Holland Baroque in gesprek met staatssecretaris Gunay Uslu

Gunay Uslu, de nieuwe staatssecretaris van cultuur, bracht eind vorige week een bezoek aan TivoliVredenburg. Tijdens haar kennismaking sprak ze ook met Judith en Tineke Steenbrink van Holland Baroque, die daar aan het repeteren waren voor het nieuwe programma Minne.
Kersttour: The Birth of Gospel 14 oktober 2021

Kersttour: The Birth of Gospel

Gospel, baroque en kerst. Oftewel The Birth of Gospel! Holland Baroque en het fameuze London Community Gospel Choir volgen het pad terug naar de eerste gospelsongs en vieren Kerstmis volgens oude tradities in een fonkelnieuwe combinatie. Concerten: Utrecht (21 december) en Arnhem (22 december).
Holland Baroque lid van REMA 21 april 2021

Holland Baroque lid van REMA

Holland Baroque is nu lid van 'Réseau Européen de Musique Ancienne' (REMA), ook bekend als 'European Early Music Network'. Hierbij dragen wij bij aan de toekomst van oude muziek. Wij zullen onze ideeën delen, partnerships bouwen en collega’s helpen.
Brabant 1653: Bestel nu! 22 februari 2021

Brabant 1653: Bestel nu!

Holland Baroque verkent samen met zes solisten de monastieke muzikale tradities van het 17de-eeuwse Noord-Brabant. Brabant 1653 onthult verborgen pareltjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.
No results
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een cd