Over ons

Van Bach tot gospel, van jazz tot gregoriaans; Holland Baroque is met haar bijzondere programma’s een graag geziene gast op de (inter)nationale podia en is onder andere winnaar van een Edison. Het ensemble maakt deel uit van de Nederlandse culturele basisinfrastructuur. Sinds haar oprichting zet Holland Baroque zich in voor educatie met Kids Only concerten, haar Samama Fellowship en workshops aan mbo- en hbo-opleidingen.

Over Holland Baroque

Over Holland Baroque

Het ensemble slaat met zijn vrije en open-minded benadering bruggen tussen de meest uiteenlopende stijlen en culturen en speelt daarmee een verbindende rol in de samenleving.

Lees meer
Musici

Musici

Maak kennis met Judith, Tineke, Tomasz, Matteo, Michał, Chloe, Katarina, Emma, Marta, Anna Jane, Rodney, Kim en Christoph.

Lees meer
Publiek

Publiek

Bezoekers aan het woord. Interviews: Robert van Weperen en Youri Straver. Beeld: Wouter Jansen.

Lees meer
Team

Team

Met een bevlogen team zet Holland Baroque alles op alles om ‘Barok is nu’ bij een groot publiek te brengen. Maak kennis met Clara, Romy, Caleb, Haru, Judith, Tineke en stagiaires.

Lees meer
Partners

Partners

Met partners kan Holland Baroque meer betekenen. Samen werken we aan talentontwikkeling, educatie, muziekonderzoek en verbinden we een breed publiek aan Holland Baroque.

Lees meer
Raad van Toezicht

Raad van Toezicht

Maak kennis met de Raad van Toezicht: Roland, Anne-Marie, Paul, Alex en Jan

Lees meer
Perskit

Perskit

Persberichten, persfoto's en biografie

Lees meer
Concertarchief

Concertarchief

Hier vindt u een overzicht van alle producties van de afgelopen jaren.

Lees meer
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een cd