Luuk, vanaf 2017 verbonden aan Holland Baroque, heeft een belangrijke rol gespeeld in de vooruitgang en groei van het orkest. Zo maakte Holland Baroque in 2021 de overstap naar de Basisinfrastructuur (BIS), een belangrijke ontwikkeling voor het ensemble.

Luuk van Geffen
‘Ik kijk terug op inspirerende en intense jaren en zal de musici en mijn collega’s op kantoor enorm gaan missen. Ik heb mijn schouders onder een avontuurlijk orkest met talentvolle musici gezet. Daar kijk ik met voldoening en tevredenheid op terug. Nu Holland Baroque zich voorbereidt op de volgende kunstenplanperiode voelt het voor mij als een natuurlijk moment de bakens te gaan verzetten. In mijn ogen is Holland Baroque het orkest voor de toekomst. Daarnaast zal de cultuurwereld mij blijven boeien!’

Tineke en Judith Steenbrink:
‘We zijn Luuk erkentelijk voor zijn tomeloze inzet en toewijding in de afgelopen jaren. Onvermoeibaar en voortvarend maakte hij zich sterk voor het orkest. Dankbaar kijken we terug op deze periode, waar Luuk het onmogelijke mogelijk maakte, bijvoorbeeld het onvergetelijke project in Suriname en het samenbrengen van alle Utrechtse ensembles tijdens Utrecht 900. Mede namens alle musici wensen wij hem veel succes in zijn volgende baan.’

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een cd