Terug naar Doe mee

Particulier

Barok is nu! Word vriend en ondersteun onze gedurfde projecten. Op deze manier zorgt u ervoor dat barok toekomst heeft. Wilt u voor een specifiek project doneren, zoals voor een album, livestream of priv├ęconcert? Neem dan contact met ons op.

Word vriend

Word vriend

Als vriend verbindt u zich aan Holland Baroque en maakt u actief deel uit van ons muzikale netwerk. Steun ons structureel door vriend te worden voor 50 euro per jaar.

Lees meer
Word boezemvriend

Word boezemvriend

Als boezemvriend staat u nog dichter bij Holland Baroque en daar doen wij uiteraard graag iets voor terug. U bent al boezemvriend voor 250 euro per jaar en daarmee steevast als eerste op de hoogte van concerten, nieuwe albums en andere wetenswaardigheden van Holland Baroque.

Lees meer
Word zielsverwant

Word zielsverwant

Onze zielsverwanten weten ons altijd te vinden en vice versa. U ontvangt dezelfde gunsten als onze (boezem)vrienden - maar als zielsverwant krijgt u een bijzonder extraatje: een kijkje in onze keuken. Lever een onmisbare bijdrage aan het orkest, onze concerten en onze werkwijze.

Lees meer
Schenken en nalaten

Schenken en nalaten

Vreugde, verdriet, opwinding en melancholie: muziek begeleidt alle belangrijke momenten van het leven. Onze concerten zijn zowel een ode als een groet aan de barok van onze tijd. Met uw steun blijft deze rijke muzikale traditie op vele plekken te horen.

Lees meer
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een cd