Holland Baroque begon eind maart een crowdfund-actie voor de kinderen van de School voor Jong Talent in Suriname. En we hebben het gehaald! Het doel van de actie was 10.000 euro inzamelen en zo bijdragen aan een mooie muzikale toekomst voor de leerlingen van de school. De teller is uiteindelijk gestopt op 10.860 euro!

Hun repetitielokaal van de School voor Jong Talent is aan een grondige opknapbeurt toe. Het dak lekt, de vloer is beschadigd en er is geen goed licht. Met het bedrag dat we nu met elkaar bijeen hebben gebracht, kan een mooie start worden gemaakt met het werk.

De musici van Holland Baroque zijn nu in Suriname om daar muziek te maken met de leerlingen van de School voor Jong Talent. Volg onze reis op de voet via onze socials!

Foto: Coco Duivenvoorde

Dit zijn Arturo den Hartog en Lucretia Starke. Zij studeren aan het Conservatorium van Den Haag en zongen als kind bij de Kathedrale Koorschool in Paramaribo. We maakten deze opname van het Surinaamse kinderliedje ‘Lolo Mi Boto’ in Nederland en verheugen ons erop om dit straks in Suriname te spelen, samen met Arturo, Lucretia én de leerlingen van de koorschool.

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een cd