Terug naar Zakelijk

Als bedrijf kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het succes van Holland Baroque. Steun ons en onze projecten met een financiƫle bijdrage. U bent al sponsor vanaf 2.500 euro per jaar.

Wilt u ons zakelijk sponsoren? Dan kijken we graag samen met u naar uw wensen en behoeften. Holland Baroque streeft altijd naar een prettige, duurzame verbinding. In overleg realiseren we samen een aantrekkelijk sponsorpakket, met muziek in de hoofdrol.

De mogelijkheden

  • Hoofdsponsor (vanaf 15.000 euro per jaar)
  • Partner (vanaf 7.500 euro per jaar)
  • Sponsor (vanaf 5.000 euro per jaar)
  • Begunstiger (vanaf 2.500 euro per jaar)

Sponsorpakket

Het pakket stellen we graag samen met u samen. Afhankelijk van uw bijdrage kan die bijvoorbeeld bestaan uit een aantal kaarten voor een concert naar keuze, vermelding van uw (bedrijfs)naam of logo op onze website, in het programmaboekje of in onze nieuwsbrief, uitnodigingen voor try-outs en repetities van het ensemble, een concert voor uw relaties of voorrang op de kaartverkoop. We bieden u zo graag de mogelijkheid om uw bedrijf in volle glorie te tonen op prominente (inter)nationale podia. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Praktische informatie

Overweegt u om sponsor te worden van Holland Baroque? We praten graag met u verder om tot een samenwerking op maat te komen. Neem contact op via info@hollandbaroque.com, +31 (0)30 2751840.

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een cd