Overzicht

Musis & Stadstheater gaat weer (een beetje) open en viert dat met O↔N↔S festival in Musis. ONS is van 1 tot en met 12 juli.

Met ‘Io la Musica son’ van Claudio Monteverdi opent Holland Baroque samen met sopraan Emőke Baráth haar muzikale kijkdoos. In een wervelend concert kan de luisteraar zich laven aan instrumentale dansen en aria’s. Kijk en luister mee naar tijdloze muziek waar je in om kan dansen, huilen en lachen. 

Afgelopen seizoen was Holland Baroque ‘Ensemble in Residence’ van Musis. We vonden Bach in de prachtige samenwerking met Daniël Lohues, switchte moeiteloos naar gospel met het swingende London Community Gospel Choir, brachten de Poolse jazzpianist en componist Leszek Możdżer mee en speelden Telemann met Aisslinn Nosky. Er werden run-clinics gegeven met het ensemble en er waren projecten voor scholen en in diverse wijken van Arnhem. Bij ONS nemen wij afscheid van onze residency en beloven we volgend jaar weer terug te komen. Start de zomer op 7 juli, met ONS en Holland Baroque

ONS Festival Musis Arnhem2020-07-07 20:00:00MusisArhem