Holland Baroque gaat in mei naar Suriname. Ons doel is om daar, behalve samen muziek maken, de School voor Jong Talent te helpen. Die hulp is daar enorm welkom. Het repetitielokaal van de koorschool is aan een grondige opknapbeurt toe. Het dak lekt, de vloer is beschadigd en er is geen goed licht. Holland Baroque wil die renovatie, samen met jou, mogelijk maken!

Wij gaan ons de komende weken enorm inzetten om dit doel te halen. Mocht je de komende weken meerde keren over deze actie horen: neem het ons niet kwalijk. Wij doen ons best iedereen te bereiken. En het helpt als jullie onze berichten delen!

Over het project
Holland Baroque gaat in mei naar Paramaribo om samen met de leerlingen van de School voor Jong Talent muziek te maken. Naast een aantal studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag gaan de talentvolle zangers Lucretia Starke en Arturo den Hartog ook mee. Zij hebben als kind op deze school gezeten en studeren nu aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.

Naast een onvergetelijke muzikale ervaring helpen we via deze crowdfunding mee aan de toekomst van deze getalenteerde leerlingen.

Hou onze social media in de gaten voor updates over deze actie!

Lobi en een muzikale brasa!

Naar de crowdfund-actie

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een cd