Doe mee

Holland Baroque plaatst barokmuziek in het hier-en-nu en legt nieuwe verbindingen in de muziekwereld en daarbuiten. Van concertzaal tot poptempel, van kapel tot buitenfestival: u kunt Holland Baroque overal tegenkomen. Doe mee en verbind u aan Holland Baroque.

Noodfonds tijdens de pandemie

Tijdens de eerste lockdown hebben wij een Noodfonds geopend. Met uw donaties konden we onze musici ondersteunen in deze lastige tijd. Als vriend van Holland Baroque heeft u hart voor de muziek én voor de musici. Hoewel de muziekwereld geleidelijk aan weer op gang komt, vragen wij u om een eenmalige gift om de kwetsbare positie van onze musici te verlichten.

Zakelijk

Holland Baroque combineert de rijkdom van de muzikale traditie met een eigentijdse werkwijze en geeft zo een nieuw leven aan eeuwenoude muziek. In ons werk staan muzikaliteit, creativiteit en verbindingskracht centraal, belangrijke begrippen die we in de hedendaagse samenleving te weinig zien. Herkent u zich in onze signatuur? Geeft u samen met ons de toekomst vorm?

Zakelijke sponsoring

Onze sponsoren leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en het succes van Holland Baroque. U steunt ons en onze projecten al vanaf 2.500 euro per jaar.

Lees meer

The Other Club

Samen met u werkt Holland Baroque aan het oprichten van The Other Club. Vanuit onze thuisbasis Utrecht. Hierover binnenkort meer. Houd deze pagina in de gaten.

Lees meer

Particulieren

Barok is nu! Word vriend en ondersteun onze gedurfde projecten. Op deze manier zorgt u ervoor dat barok toekomst heeft. Wilt u voor een specifiek project doneren, zoals een cd, livestream of privéconcert? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik word vriend! Voor 50 euro

Word vriend

Voor 50 euro per jaar steunt u Holland Baroque en bent u welkom bij onze exclusieve try-outs, en meer.

Lees meer
Ja, ik word boezemvriend! Voor 250 euro

Word boezemvriend

Voor 250 euro per jaar draagt u bij aan de ambities van Holland Baroque. U bent uitgenodigd voor het speciale zomerconcert en ontmoet de musici.

Lees meer
Ja, ik word zielsverwant! Voor 1.000 euro

Word zielsverwant

Voor 1.000 euro per jaar bent u onze speciale gast bij diverse exclusieve concerten en evenementen.

Lees meer

Schenken en nalaten

Laat Holland Baroque voor altijd klinken door Holland Baroque op te nemen in uw testament of door periodiek te schenken.

Lees meer

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Luuk van Geffen (Zakelijk Directeur).

luuk@hollandbaroque.com
+31 (0)6 1792 1418 

Luuk van Geffen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een cd